B-TÝM S VÝHROU A PROHROU A JE STÁLE TŘETÍ ⚽️

Autor: , 12.3.2019

První březnovou sobotu nastoupil v nejvyšší okresní soutěži k dalším dvěma utkáním náš B-tým. Nejprve si naše rezerva, která nastoupila kromě brankáře Pflégra a Jiránka z A-týmu ve „veteránském složení“ snadno poradila s posledním Horním Bezděkovem, pak utrpěla krutou porážku od druhého FK Union Slaný. Tři získané body však dva hrací dny před koncem soutěže stačily na udržení třetí příčky tabulky kladenského okresního přeboru. Více informací najdete níže. 

Na obrázku může být: sportující lidé a baskebalové hřiště

RSC Čechie Slaný „B“ – 1. FC Horní Bezděkov 6 : 2 (2 : 2)

Už ve 3.minutě nás poslal do vedení Průcha, minutu poté zvýšil Jiránek na 2:0 a zdálo se, že bude mít utkání s posledním jednoznačný průběh. Příznivý vývoj nás však ukolébal a dvě minuty před koncem první půle hosté snížili, aby v poslední minutě vyrovnali na 2:2. Druhé dějství však patřilo nám. V 19.minutě nám Průcha vrátil vedení, které potvrdil dvě minuty nato svojí brankou kapitán Žák. Ve 22.minutě zvýšil Stolár na 5:2 a bylo víceméně rozhodnuto. Výhru pak pečetil stejný hráč brankou z předposlední minuty druhé půle.
Branky: Průcha 2, Stolár 2, Žák, Jiránek – Procházka, Trnka.
Rozhodčí: Říha, Bázler. ŽK: Chadima (Čechie „B“). 40 diváků.

RSC Čechie Slaný „B“ – FK Union Slaný 1 : 11 (0 : 6)

Dva zápasy po sobě v sestavě, v níž jsme nastoupili, navíc proti silnému favorizovanému Unionu v plné síle, to vše se ukázalo nad naše síly a druhé utkání se tak stalo „vražděním neviňátek“. Na svého soupeře jsme v tomto složení s našimi veterány nestačili a už první půle rozhodla o vítězi utkání. Druhá půle se dohrávala víceméně z povinnosti a náš jediný čestný úspěch zaznamenal Kozelka.
Branky: Kozelka -Klusáček 4, Štěrba 2, Hudousek, Týbl, Kučera D., Štugel, Formáček.
Rozhodčí: Bázler, Říha. 50 diváků.

Sestava: Pflégr – Žák, Stolár, Průcha, Chadima, Jiránek, Ježek, Kozelka

Ostatní výsledky a tabulka okresního přeboru jsou k vidění zde.