REZERVA KONEČNĚ ZABRALA 👏 TŘI VÝHRY & 9 BODŮ

Autor: , 5.1.2020

Jako první zasáhla do mistrovských soutěží roku 2020 naše rezerva, jíž se v minulých třech podzimních hracích dnech vůbec nedařilo a krčila se na posledním místě tabulky s pouhými třemi body. Tentokrát však konečně B-tým zabral a získal ze tří utkání plný bodový zisk, čili krásných 9 bodů.

Na obrázku může být: one or more people , people playing sports a basketball court

RSC Čechie Slaný „B“ – 1. DFK Slaný 10 : 2 (2 : 0)

Už první půle derby se slánskými „vojáky“ patřila nám, když se v 5. a 7.minutě trefil dvakrát Stolár. Hned v úvodu druhé půle zvýšil Kozelka a po něm Kvapil. Ve 20.minutě sice soupeř kontroval na 4:1, ale Švásta zvýšil opět na rozdíl čtyř gólů. Ve 24. minutě ještě DFK naposledy korigovalo, ale poslední pětiminutovkou se s brankami v síti soupeře doslova roztrhl pytel. Postupně se trefili Jiránek, Stolár, Švásta a Mrština, „desítku“ pak soupeři čepoval Hrůnek.
Branky: Stolár 3, Švásta 2, Kozelka, Kvapil, Jiránek, Mrština, Hrůnek – Hlaváček, Provazník.
Rozhodčí: Černý M., Kudrna. 50 diváků.

F.C. Brandýsek „B“ – RSC Čechie Slaný „B“ 3 : 5 (2 : 4)

Rezerva Brandýsku šla hned v úvodu do vedení a my vyrovnali až ve 4.minutě zásluhou Mrštiny. Dvě minuty nato soupeř opět vedl, ale pak si naštěstí vstřelil vlastní gól a my do přestávky vývoj utkání otočili. Ve 12.minutě se trefil znovu Mrština a v samotném závěru Stolár. V druhé půli jsme v 19.minutě inkasovali a o výsledek se strachovali až do samotného závěru, kdy naši výhru pečetil ve 30. minutě Hrůnek.
Branky: Vokoun, Zíka, Hora – Mrština 2, Stolár, Hrůnek, vlastní.
Rozhodčí: Stádník, Gryc. 60 diváků.

AFK Rozdělov – RSC Čechie Slaný „B“ 1 : 6 (0 : 2)

Utkání s Rozdělovem bylo dlouho vyrovnané a góly padaly až v samotném závěru prvního dějství, když se trefili v předposlední minutě Kvapil a po něm v minutě poslední Mrština. Druhá půle však patřila nám a my postupně navyšovali skóre, když branky dávali Ježek, Jiránek a Kvapil. V předposlední minutě vstřelili rozdělovští alespoň čestný gól, ale poslední slovo jsme měli my, když v samotném závěru upravil na konečných 1:6 náš Stolár.
Branky: vlastní – Kvapil 2, Mrština, Ježek, Jiránek, Stolár.
Rozhodčí: Černý M., Stádník. 30 diváků.

Sestava: Pflégr – Kvapil (c), Stolár, Kozelka, Jiránek, Mrština, Dlugi, Ježek, Švásta, Hrůnek

Ostatní výsledky a tabulka jsou přímým odkazem zde.

Pokud by vás zajímaly předešlé hrací dny, ze kterých jsme bohužel nestíhali psát reporty, najdete je zde:

3.kolo – 7.12.2019 – zde.

2.kolo – 23.11.2019 – zde.

1.kolo – 9.11.2019 – zde.