BÉČKO S VÝHROU, REMÍZOU I PROHROU ⚽

Autor: , 14.11.2021

Druhý listopadový víkend začaly kladenské nižší futsalové soutěže a v neděli 14.11. se představilo ve stochovské hale ve své premiéře v okresní soutěži II.třídy naše béčko. Byl to vlastně defacto loňský C-tým tvořený vesměs našimi mladšími hráči bez čechistických veteránů, kteří v minulých letech pravidelně za rezervu nastupovali v okresním přeboru. Ze tří odehraných zápasů pak bral B-tým čtyři body, když nejprve smolně v závěru prohrál s rezervou slánského Unionu, pak porazil kladenský Slavoj a nakonec si rozdělil body s FC Atletico Slaný, nováčkem soutěže. Na první pohled může vypadat, že jsou 4 body málo, ale utkání nebyla vůbec jednoduchá a soupeři velmi kvalitní.

Může jít o obrázek 5 people a text

RSC Čechie Slaný „B“ – FK Union Slaný „B“ 3 : 4 (2 : 3)
V derby rezerv slánských celků nám Union vrátil porážku, kterou jejich prvnímu týmu před týdnem uštědřilo naše áčko. Do vedení šli v 8. minutě hosté, ale dvě minuty na to vyrovnal Kvasnica a vzápětí jsme brankou P. Dandy vedli. Závěr poločasu však patřil Unionu, kdy dvěma góly vývoj skóre otočil a zejména ten v poslední minutě do naší sítě hodně mrzel. Druhá půle už pak mnoho branek nepřinesla. Ve 21. minutě vyrovnal Kroutil a ve velmi pěkném a kvalitním zápase vše vypadalo na zaslouženou dělbu bodů. Bohužel jsme však dvě minuty před koncem inkasovali a na tuto branku již nenašli odpověď.
Branky: Kvasnica, Danda P., Kroutil – Fanta, Štugel, Pechar, Hovorka.
Rozhodčí: Bázler, Švagr. ŽK: Danda P. (Čechie „B“). 30 diváků.

1. FC Slavoj Kladno – RSC Čechie Slaný „B“ 3 : 5 (1 : 1)
Ve 4. minutě jsme po brance P. Dandy vedli, aby poté následoval desetiminutový festival neproměněných šancí. Logicky tak přišel trest v podobě vyrovnávacího gólu v poslední vteřinách první půle. A aby toho nebylo málo, hned v úvodu jsme inkasovali. Až ve 21. minutě se trefil L. Danda a jeho příkladu pak následovali Kvasnica a Kroutil, takže jsme pět minut před koncem vedli 2:4. Kladenský Slavoj vývoj utkání ještě zdramatizoval vstřeleným gólem do naší sítě, ale neboť nás v závěru, ostatně jako celé utkání, držel skvělými zákroky gólman Zelený a Kroutil přidal ve 27. minutě pojistku v podobě páté branky, brali jsme nakonec tři body za výhru my.
Branky: Pulec, Jindra, Roztočil – Kroutil 2, Danda P., Danda L., Kvasnica.
Rozhodčí: Švagr, Kalík. 40 diváků.

FC Atletico Slaný – RSC Čechie Slaný „B“ 3 : 3 (1 : 2)
Cizojazyčně hovořící nováček soutěže (ostatně si stačí přečíst jména jejich střelců) byl velkou neznámou a utkání s ním nebylo vůbec jednoduché, navíc před naším zápasem porazil našeho přemožitele, rezervu Unionu. Po vzájemném oťukávání jsme první gól vstřelili v 8. minutě my, kdy se trefil L. Danda, ale minutu nato bylo vyrovnáno. Další branka padla v 11. minutě a dal ji náš Chrapo. Poločas jsme vyhráli 1:2. Když ve 22. minutě druhého dějství vsítil L. Danda náš třetí gól, vypadalo to velmi slibně. Bohužel jsme nezvládli závěr utkání a v během dvou minut o náskok přišli. Nakonec jsme tak brali bod za remízu 3:3.
Branky: Zherudkov, Kalynychenko, Yefimenko – Danda L. 2, Chrapo.
Rozhodčí: Švagr, Kalík. 10 diváků.

Sestava: Zelený, Novák – Kroutil, P. Danda, L. Danda, Chrapo, Kvasnica, Tylšar, Kotěra