BÉČKO SE ZISKEM ČTYŘ BODŮ ⚽

Autor: , 15.12.2021

Po minulém volném kole se druhou prosincovou sobotu představilo ve stochovské hale v okresní soutěži II. třídy opět naše béčko, které se tentokrát nesešlo zrovna v početné sestavě. Vinou nejrůznějších absencí jsme měli jen jednoho hráče na střídání a druhý zápas pak po vyloučení dohrávali bez něj. Nicméně přes to vše byla naše stochovská mise úspěšná a čechistická rezerva nejprve sesadila z první příčky po výhře 3:1 TJ Slabce, aby pak v dvanáctigólové přestřelce brala bod v zápase proti Velké Bukové.

RSC Čechie Slaný „B“ – TJ Slabce 3 : 1 (2 : 0)
Vedoucí tým tabulky na naší šestici mladíků vyrukoval se 14 (!!!) hráči, ale byli jsme to my, kdo diktoval tempo hry a dával góly. První jsme sice vstřelili Volgnerem až v 10. minutě, ale ještě před přestávkou pojistil naše vedení P. Danda. Když pak v druhé půli ve 27. minutě Volgner vsítil naší třetí branku, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Favorit už pak jen korigoval v poslední minutě čestným gólem na konečných 3:1.
Branky: Volgner 2, Danda P. – Černý T.
Rozhodčí: Novotný, Pagáč. ŽK: Černý J. (Slabce). 50 diváků.

RSC Čechie Slaný „B“ – FC Velká Buková 6 : 6 (1 : 4)
Náš druhý soupeř vždy patřil mezi naše velmi neoblíbené soupeře a to nejen nečistou hrou, která navíc nemá s futsalem prakticky nic společného, kdy hraje svoji kopanou na futsalovém hřišti, ale i svým přístupem, který má k fair play opravdu extrémně daleko, což opětovně předvedl a ukázal. Úvod utkání nám vůbec nevyšel a než jsme rozkoukali, v 9. minutě jsme prohrávali už o tři branky. Pak přišla provokace jednoho ze soupeřů, kterou bohužel neustál náš Kvasnica a oba aktéři konfliktu obdrželi červenou kartu, což pro nás znamenalo ukončení možnosti střídání. Paradoxně nás tato situace více semkla a ve 13. minutě jsme díky L. Dandovi skóre korigovali. Bohužel jsme pak v samotném závěru prvního dějství ještě jednou inkasovali a prohráli ho 1:4. Druhý poločas se však nesl v duchu našeho neskutečného obratu, kdy jsme mezi 19. a 23. minutou nastříleli šokovanému soupeři čtyři branky, když se postupně trefil třikrát P. Danda a jednou mezitím Volgner. Ve 26. minutě hosté sice vyrovnali, ale minutu nato nám vrátil vedení opět P. Danda. Bohužel jsme jednobrankový náskok nedokázali udržet a v poslední minutě inkasovali šestou branku do naší sítě. V divoké přestřelce jsme nakonec brali bod za remízu 6:6.
Branky: Danda P. 4, Danda L., Volgner – Zuska 2, Daniš, Polánek, Zoul, Matějovský P.
Rozhodčí: Adámek, Novotný. ŽK: Herink (V. Buková). ČK: Kvasnica – Daniš. 50 diváků.

Sestava: Kolář – P. Danda, L. Danda, Volgner, Kvasnica, Koded

Na stránce OSF Kladno si  👉 zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme na 4. místě.