BÉČKO S VÝHROU A PROHROU ⚽ A-TÝM MÁ VOLNÝ VÍKEND ℹ️

Autor: , 15.1.2022

Minulý víkend začaly první okresní futsalové soutěže a v neděli se ve stochovské hale představilo v dalších dvou utkáních II.třídy naše béčko, když stručně shrnuto prohrálo s první a porazilo posledního. Víc info o utkáních najdete níže. Náš A-tým má tento druhý lednový víkend volný hrací den, takže se v utkáních kladenského okresního přeboru ukáže až za 14 dní.

 

 

TJ Sokol Dobřichovice „B“ – RSC Čechie Slaný „B“ 6 : 0 (3 : 0)
Proti suverénní rezervě Dobřichovic, která bez porážky vede tabulku jsme neměli šanci a už v první půli jsme třikrát inkasovali. Druhý poločas vypadal podobně minimálně co se týkalo branek v naší síti. Bohužel jsme nezaznamenali ani čestný úspěch a prohráli o šest gólů.
Branky: Štědronský 2, Plzák, Kubata, Babiak, Velebil V.
Rozhodčí: Kalík, Pejša J. 20 diváků.
Blevice 73 – RSC Čechie Slaný „B“ 0 : 4 (0 : 0)
Proti poslednímu celku tabulky jsme se dlouho nemohli gólově prosadit a tak první poločas skončil bezbrankovou remízou. Střeleckou smůlu jsme protrhli až v půli druhé, kdy se ve 23. minutě trefil L. Danda. Ten samý hráč pak o dvě minuty později vstřelil další branku. Dvougólové vedení nám dodalo větší klid a my v závěru navýšili skóre. Ve 27. minutě skóroval Tylšar a v samotném závěru pečetil čtyřbrankovou výhru Chrapo.
Branky: Danda L. 2, Tylšar, Chrapo.
Rozhodčí: Kalík, Pejša J. 40 diváků.
Sestava: Kolář, Novák – P. Danda, L. Danda, Tylšar, Chrapo, Ježek, Paluba, Čerpl
Na stránce OSF Kladno si zde 👉 zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme na 5. místě.