B-TÝM DVAKRÁT ZVÍTĚZIL A NASTŘÍLEL 17 BRANEK ⚽ 😉👍

Autor: , 24.1.2022

Naše rezerva nastoupila v neděli 23. 1. ve stochovské hale k posledním dvěma utkáním první poloviny soutěže a po dvou výhrách poskočila na třetí místo tabulky. Nejprve B-tým otáčel nepříznivý vývoj první půle v utkání s týmem Slatiny a poté rozstřílel jedenácti brankami Stehelčeves. Přítomnost několik mladších hráčů nastupujících pravidelně za naše áčko byla samozřejmě znát. Tak jako tak je 3. místo v polovině soutěže velmi pěkné.

 

RSC Čechie Slaný „B“ – SK Slatina 6 : 2 (0 : 2)
Úvodní dějství se silnou Slatinou, která byla před tímto hracím dnem v tabulce před námi, nám vůbec nevyšlo. Inkasovali jsme v 8. minutě a aby toho nebylo málo za chvíli jsme prohrávali rozdílem dvou branek, na které jsme bohužel nedokázali odpovědět. Naštěstí jsme pak už góly stříleli jenom my. V druhé půli nejprve Kroutil v 18. minutě snížil a ve 20. minutě srovnal skóre Paluba. Ve 22. minutě pak opět Kroutil otočil vývoj utkání v náš prospěch a ten samý hráč vsítil o čtyři minuty později naši čtvrtou branku. Když si pak soupeř minutu před koncem dal vlastní gól, bylo rozhodnuto. V samotném závěru pak pečetil na konečných 6:2 Volgner.
Branky: Kroutil 3, Paluba, Volgner, vlastní – Novotný, Suchánek.
Rozhodčí: Hovorka, Pejša T. 40 diváků.

Sestava: Kolář – Kroutil (c), P. Danda , L. Danda, Volgner, Paluba, Čerpl

RSC Čechie Slaný „B“ – SK Stehelčeves 11 : 0 (6 : 0)
Utkání se slabým celkem SK Stehelčeves bylo hrou kočky s myší. Už ve 2. minutě otevřel skóre P. Danda, krátce poté skóroval Kroutil a svoji střeleckou premiéru si odbyl náš nováček Čerpl. Soupeř nestačil, v závěru půle inkasoval každou minutu branky od Kroutila, P. Dandy a L. Dandy a my v poločasu vedli 6:0. I v druhém dějství padaly góly pouze do sítě Stehelčevsi. Čtyři nastřílel rozjetý Kroutil a v závěru pak ještě dával jedenáctou branku Čerpl. Náš gólman Kolář si pak mohl připsat druhou vychytanou nulu v soutěži.
Branky:Kroutil 6, Danda P. 2, Čerpl 2, Danda L.
Rozhodčí: Říha, Hovorka. 50 diváků.

Sestava: Kolář – Kroutil (c), P. Danda , L. Danda, Volgner, Paluba, Čerpl, Kvasnica

Na stránce OSF Kladno si zde 👉 zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme na zmíněném 3. místě.