NEPŘÍLIŠ VYDAŘENÉ LOUČENÍ A-TÝMU SE SEZÓNOU… ⚽

Autor: , 17.3.2022

Pouhé tři body za víceméně povinné vítězství s poslední rezervou slánského Hraslu je ze tří zápasů našeho posledního hracího dne málo a my budeme v závěrečném kole, které máme volné, čekat, kdo nás na dosavadním 4. místě kladenského okresního přeboru ještě přeskočí. Škoda ztraceného utkání se silným DFK Slaný, kdy jsme ještě v první půli vedli a pak zejména prohry s předposledním Rozdělovem. Sezóna se bez brankáře však hrát opravdu nedá. Uvidíme na konci března, kolikátí nakonec v tabulce v této pro nás velmi neúspěšné sezóně nakonec skončíme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. DFK Slaný – RSC Čechie Slaný 8 : 4 (2 : 3)
Derby se slánským DFK se pro nás v úvodu vyvíjelo skvěle a brankami P. Dandy ze 4. a Švásty z 5. minuty jsme vedli. Soupeř sice poměrně brzy vyrovnal, ale v poslední minutě prvního dějství nám vedení vrátil P. Danda. Druhá půl nám však bohužel nevyšla a soupeř skóre hned zkraje otočil… Až ve 25. minutě korigoval Paluba na 5:4. Závěr však patřil lépe hrajícím „vojákům“, kteří nám vstřelili ještě tři branky. A jen pro zajímavost, kdyby se nepočítaly góly, které nám nedali naši bývalí hráči, i tak bychom prohráli.
Branky: Tauš 3, Provazník 2, Lebó, Scheiner, Mrština – Danda P. 2, Švásta, Paluba.
Rozhodčí: Laštovička, Mareš. 10 diváků.

RSC Čechie Slaný – Hrasl Slaný „B“ 7 : 4 (5 : 1)
I v druhém utkání nám skvěle vyšel úvod, kdy se trefil ve 2. minutě L. Danda a ve 4. minutě P. Danda. Soupeř sice vzápětí snížil, ale v 11. minutě nám vrátil dvoubrankové vedení L. Danda a v závěru prvního poločasu vstřelili další branky Ježek a P. Danda. Když pak v úvodu druhé půle dával L. Danda šestý gól, bylo víceméně rozhodnuto. Hrasl pak v závěru ještě korigoval třemi brankami, ale poslední slovo jsme měli my, kdy ve 30. minutě dal výsledku konečnou podobu nestárnoucí Kvapil.
Branky: Danda L. 3, Danda P. 2, Ježek, Kvapil – Dragoun 2, Cífka, vlastní.
Rozhodčí: Laštovička, Mareš. ŽK: Paluba (Čechie). 40 diváků.

RSC Čechie Slaný – AFK Rozdělov 4 : 7 (2 : 3)
Povinná výhra nad předposledním se bohužel nekonala a my kromě úvodního gólu Paluby z 5. minuty celé utkání dotahovali. Rozdělov odpověděl na naší vedoucí trefu třemi brankami a až v poslední minutě první půle snížil na 2:3 Švásta. Hned na začátku druhého dějství nám svitla ještě větší naděje, když si soupeř dal vlastní gól a bylo vyrovnáno. Pak bohužel přišla 19. minuta, kdy jsme dvakrát inkasovali a i když obratem korigoval P. Danda, závěr nám vůbec nevyšel. Do naší sítě padly ještě dvě branky a my prohráli 4:7
Branky: Paluba, Švásta, Danda P., vlastní – Nachtigal 4, Bednář, Větrovec, Krupička L.
Rozhodčí: Pagáč, Laštovička. 60 diváků.

Sestava: Chadima – Kvapil (c), Ježek, Švásta, Paluba, P. Danda, L. Danda

Na stránce OSF Kladno si zde 👉 zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme na zmíněném 4. místě, ale máme odehráno vše, v příštím hracím dni volno a budeme tak čekat, jak dopadnou zbývající utkání a kolikátí nakonec skončíme.