JAK SI VEDL NÁŠ B-TÝM V POSLEDNÍCH KOLECH ⚽

Autor: , 30.3.2022

Poslední dobou jsme trochu zanedbali informace o utkáních naší rezervy v nejnižší kladenské okresní soutěži, takže vše napravujeme a přinášíme výsledky tří kol a fotografii z toho posledního. Výsledkově to bylo tak nějak „střídavě oblačno“, jak se říká, tým je před závěrečným hracím dnem na 5. místě tabulky a v případě dobrých výsledků může za určitých předpokladů skončit ještě stále na medailových příčkách.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.3. 2022
RSC Čechie Slaný „B“ – TJ Sokol Dobřichovice „B“ 1 : 3 (0 : 1)
Suverénně vedoucí tým tabulky šel do vedení až v poslední minutě první půle, aby si v úvodu té druhé vstřelil nejprve vlastní gól, ale poté přidal dva přesné zásahy do naší sítě. Rezerva Dobřichovic patří zaslouženě do vyšší soutěže.
Branky: vlastní – Rada L., Halenka st., Suchomel.
Rozhodčí: Novotný, Bázler. 30 diváků.

RSC Čechie Slaný „B“ – Blevice 73 2 : 1 (0 : 1)
S týmem ze dna soutěže jsme se nečekaně natrápili a výhra byla vydřená. Inkasovali jsme v šesté minutě a přes náš tlak a jasnou a jednoznačnou převahu jsme vývoj zápasu strhli na svoji stranu až v druhé půli, kdy ve 20. minutě vyrovnával Jiránek a vítězství nám vystřelil o čtyři minuty později Chochola. Neškodný soupeř už nedokázal reagovat.
Branky: Jiránek, Chochola – Bříza.
Rozhodčí: Novotný, Bázler. 10 diváků.

Sestava: Kolář – Paluba (c), Jiránek, Chochola, Kvasnica, Pinďák

Shrnutí kola a zbývající výsledky jsou zde 👉 zde 👈

6.3.2022
TJ Slabce – RSC Čechie Slaný „B“ 2 : 1 (1 : 0)
V bitvě se soupeřem z horní části tabulky jsme inkasovali v poslední minutě první půle. V té druhé jsme díky P. Dandovi vyrovnali, ale o zasloužený bod za remízu jsme bohužel přišli gólem z poslední minuty.
Branky: Minařík, Ikrényi – Danda P.
Rozhodčí: Svoboda R., Svoboda D. 40 diváků.

FC Velká Buková – RSC Čechie Slaný 7 : 4 (1 : 1)
V gólové přestřelce s naším neoblíbeným soupeřem jsme bohužel tahali za kratší konec a pouze dotahovali. Po našem vyrovnání P. Dandou v první půli se v druhém dějství strhla gólová smršť a my stačili pouze korigovat, když druhou branku dával Paluba v 18. a třetí ve 23. minutě Kvasnica. Pak už góly střílela jen Velká Buková včetně posledního, který si dala do vlastní branky.
Branky: Zuska 3, Matějovský P. 2, Zoul, Liprt – Danda P., Paluba, Kvasnica, vlastní.
Rozhodčí: Adámek, Svoboda R. ŽK: Herink – Kvasnica. 30 diváků.

Sestava: Kolář – P. Danda (c), Paluba, Kvasnica, Tylšar, Volgner

Shrnutí kola a zbývající výsledky jsou zde 👉 zde 👈

6.2.2022
Ke třem zápasům druhého hracího dne v roce 2022 bohužel nedorazili někteří hráči, kteří účast přislíbili a které jsme potřebovali zejména na poslední utkání. První dva zápasy jsme odehráli bez možnosti střídání, ovšem v silné sestavě a zejména díky posilám z prvního týmu (Kroutil, Volgner, P. Danda) jsme jednoznačně porazili nejen rezervu slánského Unionu, ale také kladenský 1. FC Slavoj, kdy se střelecky dařilo zejména Kroutilovi. Právě on spolu s Volgnerem museli bohužel po druhém utkání halu opustit a neboť nepřijeli naši hráči, kteří dorazit měli, nemohli jsme do třetího utkání nastoupit a museli ho bohužel, poprvé v historii našeho klubu, kontumovat… Dvě výhry byly potěšující, kontumace pak ostudná a přístup nejmenovaných hráčů k zamyšlení…

FK Union Slaný „B“ – RSC Čechie Slaný „B“ 1 : 4 (1 : 2)
Branky: Paluka – Kroutil 3, Volgner.
Rozhodčí: Pejša T., Pagáč. 30 diváků.

RSC Čechie Slaný „B“ – 1. FC Slavoj Kladno 9 : 3 (5 : 3)
Branky: Kroutil 6, Danda P. 2, Kotěra – Pulec, Jindra, Peroutka.
Rozhodčí: Pagáč, Adámek. 50 diváků.

RSC Čechie Slaný „B“ – FC Atletico Slaný 0 : 5 kontumačně
Tým RSC Čechie Slaný „B“ k utkání nenastoupil.

Sestava: Kolář – P. Danda (c), Volgner, Kroutil, Kotěra