B-TÝM DVAKRÁT VYHRÁL A VYBOJOVAL 2. MÍSTO 🥈🙂⚽

Autor: , 4.4.2022

Až nečekaná ale o to příjemnější náplast na jednu z nejméně vydařených sezón v historii našeho klubu přišla první dubnovou neděli, kdy ve stochovské sportovní hale nastoupila naše rezerva k posledním dvěma utkáním okresní soutěže II. třídy. Ve vyrovnané tabulce jsme před posledním hracím dnem měli svůj osud ve svých rukách a mohli jsme skončit v rozmezí 7. – 2. místa. Díky dvěma výhrám a lepšímu vzájemnému utkání s celkem TJ Slabce, který měl stejně bodů jako my, jsme nakonec obsadili krásné druhé místo, což vzhledem k problémům se sestavou v minulých hracích kolech nečekal ani největší optimista. Jsme rádi, že se rezerva na poslední hrací den, kdy jsme v minulosti kvůli kolizím s fotbalovými soutěžemi lepili sestavu jak to jen bylo možné, sešla v kvalitním složení. Zejména první utkání se silnou Slatinou bylo velmi důležité a náš posílený celek ho zvládl skvěle, aby pak v tom druhém s přehledem přehrál poslední Stehelčeves. Z umístění v tabulce máme samozřejmě velkou radost, neboť úspěchů není nikdy dost, snad nás to povzbudí v plánech do další sezóny.

 

 

 

SK Slatina – RSC Čechie Slaný „B“ 2 : 4 (1 : 3)
Silný a kvalitní soupeř, který v minulosti hrával krajský přebor, nastoupil v neméně silném a početném složení dvou čtyřek, přesto jsme to byli my, kdo již ve 3. minutě vstřelil branku, když se trefil L. Danda. V 7. minutě bylo sice vyrovnáno, ale o tři minuty později nám vrátil P. Danda vedení a ten samý hráč v samotném závěru zvýšil na poločasových 3:1 v náš prospěch. Soupeř se v druhé půli snažil, ale korigovat se mu nepodařilo ani z penalty, jíž zneškodnil náš Kolář. Další branky tak padaly až v poslední pětiminutovce. Klid do našich řad vnesl svým gólem z 27. minuty L. Danda. Slatina pak ještě vsadila na hru bez brankáře a snížila ve 28. minutě na rozdíl dvou branek. Víc se jí ovšem nepodařilo a my zvítězili 4:2.
Branky: Jeřábek, Benčič – Danda L. 2, Danda P. 2.
Rozhodčí: Stádník, Svoboda. 40 diváků.

SK Stehelčeves – RSC Čechie Slaný „B“ 0 : 8 (0 : 4)
Utkání s beznadějně posledním týmem Stehelčevsi bylo od začátku jednoznačnou záležitostí a výše skóre pak dána i jistou ohleduplností našich hráčů vůči slaboučkému soupeři, který navíc nastoupil bez možnosti střídání. V 5. minutě se trefil Řehák, v 8. P. Danda, v 13. L. Danda a v posledních vteřinách první půle ještě jednou Řehák. Už v prvním dějství bylo tak rozhodnuto, přesto jsme přidali ještě další čtyři branky, které stříleli Řehák (19.), Tylšar (23.), Kvasnica (23.) a dvě minuty před koncem L. Danda. Jedinou střelu soupeře na naší branku za celé utkání spolehlivě zlikvidoval Kolář a připsal si tak čisté konto. Povinná výhra nad posledním nás pak vynesla na zmíněnou druhou příčku okresní soutěže II. třídy.
Branky: Řehák 3, Danda L. 2, Danda P., Tylšar, Kvasnica.
Rozhodčí: Říha, Stádník. 20 diváků.

Sestava: Kolář – P. Danda (c), L. Danda, Jiránek, Řehák, Kvasnica, Tylšar

Shrnutí posledního kola, zbývající výsledky a konečná tabulka okresní soutěže II.třídy jsou zde 👉 http://www.okfkladno.cz/?p=18753 👈 …a titulek se navíc krásně čte.