O VÍKENDU HRAJÍ I REZERVY

Autor: , 11.2.2010

Kromě pátečního zápasu našeho hlavního celku odehrají svá utkání ještě dvě z našich rezerv, céčko v sobotu ve Slaném sehraje dvě slánská derby a déčko v neděli na Stochově čeká mimojiné také další slánské mužstvo.

„C“ tým, kterému náleží momentálně 7. příčka tabulky Okresního přeboru I. třídy, sehraje první utkání proti FK Union Slaný od 13:40. Soupeř je o pouhý bod a místo za námi, předchozí duel skončil naší výhrou 3:0. Druhý zápas pak začíná v 15:25 a soupeřem nám bude 1.DFK Slaný „C“, který je na čtvrtém místě a minule nás porazil 1:5.

„D“ tým se v minulém kole odlepil ze dna tabulky Okresního přeboru II. třídy a svoje zlepšené výkony bude chtít určitě potvrdit. První zápas začína ve 12:30 a soupeřem bude slabší z místních týmů FK Stochov, kterému náleží šesté místo, přičemž ale v první měření sil nad naší nejslabší rezervou vyhrál v hrozivém poměru 1:10. Bez přestávky pak bude od 13:05 dalším soupeřem poslední tým tabulky – FC FOBOZ Slaný „C“, který první zápas taktéž vyhrál a to 3:7. V tomto souboji půjde doslova o šest bodů.

Na všechna utkání jste zváni!