CÉČKO DVAKRÁT PROHRÁLO

Autor: , 13.2.2010

Naše druhá rezerva dneska nevzládla svá dvě utkání a v tabulce Okresní soutěže I. třídy nepochybně klesne, neboť naším prvním protivníkem bylo mužstvo slánského Unionu. Druhým soupeřem pak bylo místní 1.DFK, nad kterým jsme dle záznamů vedoucího mužstva Petra Ševice nevyhráli od prosince roku 2005 a tuto sérii tak prodloužili. Níže vám přinášíme reportáže Kuby Macáka.

FK Union Slaný – RSC Čechie Slaný „C“  4:1 (3:1)

Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v první minutě vstřelili branku, když se prosadil Cimrman svoji střelou k tyči. 0:1. Bohužel o minutu později bylo vyrovnáno, Rosenberg nešťastně fauloval v pokutovém území a domácí penaltu s přehledem proměnili. 1:1. Poté se mohl prosadit Rosenberg a odčinit tak svoje zaváhání, ale jeho pokus do šibenice vyrazil domácí brankář. Pak přišla osudná desátá minuta, kdy jsme dvakrát inkasovali. Nejdříve se napřáhl na vlastní půli Hejduk, Zelený měl zakrytý výhled, takže balón viděl až v síti. 2:1. A hned záhy se Union prosadil dorážkou. 3:1. Snížit mohl Chvoj, ale sám před brankářem pálil jen do něj. Úvod druhé půle byl v režii domácích, nejdříve Zelený vyrazil střelu po přečíslení dvou na jednoho, poté si poradil i s trestným kopem a třetí pokus vyrazil na tyč, ale domácí se stejně nakonec radovali, protože využili dalšího brejku a ve skluzu na zadní tyči míč uklidili do sítě. 4:1.  Korigovat výsledek mohl Šindler, ale i jeho pokus skončil na brankáři domácích. A když se v třicáté minutě neujal ani pokus Rosenberga, o výsledku bylo rozhodnuto.


Sestava: Zelený – Ševic©, Dlugi, Chvoj, Cimrman, Šindler, Kokeš, Rosenberg, Mansfeld

Branky: 1. Cimrman


1.DFK Slaný „C“ – RSC Čechie Slaný „C “ 3:2 (3:1)

I druhý zápas jsme začali dobře a jako první jsme se prosadili my ve čtvrté minutě, když Mansfeld potrestal chybu v obraně domácích. 1:0. I tentokrát bylo vyrovnáno v desáté minutě, Zelený byl krátký na střelu na vzdálenější tyč. 1:1. O dvě minuty později domácí již vedli, Kokeš ztratil před Zeleným míč a soupeř tuto chybu nekompromisně potrestal. 2:1. A do poločasu jsme inkasovali ještě jednou poté, co dlouhý výhoz poslal domácí útočník z první do naší sítě. 3:1. Druhý poločas nás domácí stále tlačili, nejdříve se po závaru vyznamenal Zelený, jenž vyrazil míč mimo, následně Zeleného zastoupil Šindler, který vyrazil míč z brankové čáry. Další ranou pro nás bylo vyloučení Kokeše, který neudržel nervy na uzdě a po druhé žluté kartě, přičemž obě dostal za kecy, uviděl kartu červenou a my šli do třech. Následné oslabení jsme ubránili, ale jediné, co jsme již dokázali s výsledkem udělat, byla jeho korekce v poslední minutě, kdy prosadil Chvoj. 3:2.

Sestava: Zelený – Ševic©, Dlugi, Chvoj, Cimrman, Šindler, Kokeš, Rosenberg, Mansfeld

Branky: 4.Mansfeld, 30. Chvoj