CÉČKO O KLID, DÉČKO O POSLEDNÍ BODY

Autor: , 11.3.2010

Tento víkend hrají dvě z našich rezerv, „C“ tým v sobotu ve Slaném čekají dva těžké zápasy, ale i tak by bylo dobré vzhledem k výsledkům v poslední době získat nějaké body do tabulky. „D“ tým se v neděli představí naposledy v tomto premiérovém ročníku na Stochově a to hned ve třech zápasech.

Céčko se bodů nedočkalo již pět zápasů a tak se mu přiblížil zespodu Celtic Kladno „B“, náskok je čtyřbodový, jak se můžete přesvědčit v tabulce zde. Čekají nás však nejprve v 11:55 druhý celek tabulky – 1.FC Slavoj Kladno (první zápas 1:4) a poté od 13:05 SK Slatina, která je na místě čtvrtém (5:6). Body se budou získavat tězko, ale určitě se nevzdávame před bojem.

Déčko se vzhledem k úspěšnému minulému víkendu rezervy Fobozu propadlo opět na poslední místo se ztrátou pěti bodů, tabulka je tady. Odehrajeme tři utkání, hned v 9:00 vyběhneme proti druhému Sokolu Dobřichovice (3:5), následuje bez odpočinku od 9:35 zápas s papírově nejslabším nedělním soupeřem,který je na sedmém místě – 1. FC Vraný (0:2). Nakonec po delším čekání bude naším letos posledním soupeřem od 11:20 silný a o postup stále bojující FC Stochov, umístěný na třetí příčce (2:6).

Na utkání jste srdečně zváni!