REZERVY BEZ BODU

Autor: , 26.2.2011

Céčko i déčko prohrály všechna svoje utkání a z víkendu nemáme ani jeden bod. Reporty jsou k dispozici níže.

1. FK Kročehlavy – RSC Čechie Slaný „C“ 4:2 (1:0)

První minuty přinesly spíše nudu, než pohledný futsal. Z letargie diváky dostali domácí až v osmé minutě, kdy po střeleckém pokusu zazněla tyč naší brány. Po další střele se míč dostal do zámezí a domácí zahrávali rohový kop, při němž nestihl náběh jednoho z hráčů Kročehlav Kuhn a umožnil mu pohodlně skórovat. Od další branky nás zachránil Zelený, který při přečíslení dvou na jednoho vystihl přihrávku na zadní tyč. Těsně před koncem poločasu se domácí připravili o druhou branku sami, když nedokázali uklidit míč do prázdné brány.

I ve druhém poločase jsme to byly my, kdo se povětšinou bránil. To nám šlo až do jednadvacáté minuty, kdy jsme se zase nevyvarovali další hrubé chyby, a volný hráč před Zeleným se nemýlil. Za minutu přišla další branka, tentokrát jsme nechali zakončit volného hráče na zadní tyči. V pětadvacáté minutě přišla čtvrtá branka, když míč prošel pod padajícím Zeleným. My jsme se dokázali prosadit až v závěru zápasu po dvou 10m. kopech. První proměnil Průcha a druhý Kuhn.

Sestava: Zelený – Ševic©, Průcha, Kozák, Tomeš, Holub, Kuhn, Koníček

Branky: 28. Průcha, 30. Kuhn

SK Jarpice  – RSC Čechie Slaný „C“ 4:2 (3:1)

V úvodu druhého zápasu měli hlavní slovo brankáři. Nejdříve se zaskvěl domácí po střele Průchy a následně i Zelený. Bohužel ani v tomto utkání jsme se nevyvarovali chyb a umožnili tak domácím vstřelil první branku. Vyrovnat mohl za minutu Holub, ale jeho teč před brankářem skončila těsně vedle. V té samé minutě domácí nastřelili tyč. V minutě osmé se již radovali z branky, když dlouhý výhoz ve vzduchu trefil jeden z domácích a nedal Zelenému šanci. V jedenácté minutě se povedlo snížit dvojici Kozák – Průcha, který využil svoje zkušenosti. Ale do poločasu jsme zase prohrávali o dvě branky, když si slabší chvilku vybral Zelený a pustil střelu z dálky.

Druhý poločas jsme začali aktivně, ale Průchův pokus vyrazil domácí brankář, a po další akci Kuhn dorážel z těsné blízkosti, ale míč skončil vedle. V devatenácté minutě opět zazněla tyč naší brány. A když si jeden z domácích zaběhl za naši obranu a opět sám před Zeleným se nemýlil, bylo o utkání rozhodnuto. O korigování se už jen zasloužil Koníček.

Sestava: Zelený – Ševic©, Průcha, Kozák, Tomeš, Holub, Kuhn, Koníček

Branky: 11. Kozák, 26. Koníček

F.C. Brandýsek „B“  –  RSC Čechie Slaný „C“ 7:1 (2:0)

Špatný den jsme zakončili ještě hůře. V utkání s rezervou Brandýska jsme dostali za vyučenou. První poločas byl ještě vyrovnaný, ale stejně jsme jej prohráli.

V tom druhém se jednalo již jen o to, kolik branek nám domácí nasází. Nakonec se skóre zastavilo na čísle sedm. A tak jsme po dobrém vstoupení do soutěže, opět spadli na zem a musíme se začít vážně zajímat o sestupové vody.

Sestava: Zelený – Ševic©, Průcha, Kozák, Tomeš, Holub, Kuhn, Koníček

Branky: 25. Průcha

SK Stehelčeves – RSC Čechie Slaný „D“ 6:1 (2:1)

Do zápasů jsme vkročili s trojicí úplně nových hráčů Reiter, Sova, Hamáček, navíc Eberle nastoupil podruhé v kariéře. Obraz hry tomu odpovídal, snažili jsme se o zodpovědnou hru vzadu a jednoduchou vepředu. Bohužel hned v úvodu se při obranném zákroku zranil Hamáček a tak jsme zbytek dne hráli v šesti hráčích. První gól jsme inkasovali při střele z dálky, kterou Zelený neviděl přes chumel hráčů. Po druhém gólu ještě přišlo naše snížení, které zařídil Zelený, když vyběhl s míčem přes celé hřiště do přečíslení 3 na 2 a střelou nedal gólmanovi soupeře šanci. Ve druhém poločase jsme přestali stíhat vracet se s hráči Stehelčevse a výsledkem byla zasloužená prohra po akcích typu 2 na 1, byť při přesnější mušce Foldy nemusela být tak vysoká.

Branka: Zelený

FC Rozdělov – RSC Čechie Slaný „D“ 6:2 (2:0)

Utkání o poslední místo mělo jednoznačný průběh. Tentokrát jsme si vyzkoušeli obranu na celém hřišti, nicméně především ve druhém poločase rozhodovala kondiční převaha rozdělovských. Slabší chvilky si ke konci vybral po celém odchytaném dni a pěti náročných zápasech i brankář Zelený. Pozitivem jsou dvě premiérové branky, Reiter využil situace, když se rozdělovští mohutně dožadovali odpískání ruky a přestali hrát, takže vstal ze země a balón umístil do brány mimo dosah bezmocného gólmana. Druhou dal mladíček Sova, který si ideálně naběhl na zadní tyč, kde umístil přihrávku spoluhráče.

Branky: Reiter, Sova

Sestava: Zelený – Čabla (c), Eberle, Folda, Hamáček, Reiter, Rosenberg, Sova