CÉČKO NA ZÁVĚR S BODEM, DÉČKO Z BLEVICKÉHO DUETU SE TŘEMI

Autor: , 27.3.2011

Céčko sebralo z posledního hracího dne Okresní soutěže I. třídy jeden bod za remízu s rezervou MCE, déčko trochu nešťastně vyhrálo pouze jeden ze dvou duelů s blevickými soupeři v Okresní soutěži II. třídy. Reportáž z céčka od Kuby Macáka i popis průběhu zápasů z déčka je k dispozici níže.

 

RSC Čechie Slaný „C“ – MCE Slaný „B“ 5:5 (2:2)

Ve druhé minutě se pokusil Kuhn překonat hostujícího brankáře netradičně hlavou, ale jeho pokus skončil jen v náruči připraveného brankáře. V minutě páté přišla první šance hostí a hned branka. Z otočky se prosadil jeden z útočníků MCE. Jenže hosté se z vedení neradovali dlouho, Chvoj svým typickým způsobem prošel přes dva hráče a naservíroval míč před bránu, kde Foldovi stačilo už jen nastavit nohu. Za dvě minuty se nám povedlo skóre dokonale obrátit, když se tvrdá Rosenbergova střela odrazila do brankáře, od kterého spadla do branky. Jenže za další dvě minuty bylo vyrovnáno, schovanou střelu přes hráče Zelený viděl až v síti. Do poločasu stojí už jen za zmínku břevno nastřelené Koníčkem.

Ve druhé půli se dostala do vedení opět MCE, když Volf udělal kličku Zelenému a poslal míč do brány. Vyrovnat mohl po malé domů Hartman, ale z trestného kopu trefil jen tyč. Vyrovnat se povedlo až Foldovi, kdy využil další povedené přihrávky, tentokrát od Koníčka. A za minuty jsme již vedli, Hartman našel Chvoje a ten míč poslal do prázdné brány. Opět ovšem přišlo vyrovnání, tentokrát po umístěné střele přesně k tyči. Poté šli do vedení pro změnu hosté, od rohového praporky přišel lob před bránu, kde se z první přesně trefil jeden z nich. Ale nakonec přišla zasloužená remíza, Hartman se obtočil okolo hráče a poslal míč přesně k tyči.

Sestava: Zelený – Ševic©, Tomeš, Rosenberg, Kuhn, Chvoj, Hartman, Koníček, Folda

Branky: 6. a 21. Folda, 8. Rosenberg, 22. Chvoj, 29. Hartman

RSC Čechie Slaný „C“ – 1.FC Slavoj Kladno 2:7 (0:4)

Druhý zápas jsme začali tragicky, v první minutě Koníček nepokryl svého hráče a ten mohl zakončovat do odkryté brány. O pár minut později přišla druhá branka a opět po nepokrytí nabíhajícího hráče. Za minutu třetí, tentokrát dorážka na brankové čáře. V sedmé minutě to bylo již o čtyři branky a do konce poločasu jsme se již jen bránili.

Až druhý poločas přinesl i trochu futsalu z naší strany. Z trestného kopu se střelou k tyči prosadil Hartman. S pokusem Kuhna si poradil hostující brankář. Jenže přišla další chyba a na Zeleného postupovali tři hráči, kteří tuto situaci využili. Vzápětí jsme přečíslení využili i my a Folda snížil na 2:5. Jenže hosté zanedlouho vsítili i šestou branku, když opět přečíslili naší obranu. V předposlední minutě mohl snížit Tomeš, ale před odkrytou bránou netrefil míč. A tak poslední slovo měli hosté a stanovili konečné skóre na 2:7.

Sestava: Zelený – Ševic©, Tomeš, Rosenberg, Kuhn, Chvoj, Hartman, Koníček, Folda

Branky: 18. Hartman, 21. Folda

RSC Čechie Slaný“D“ – Blevice 73 4:3 (3:0)

V prvním duelu nedělního večer jsme proti hostům hráli s velkou převahou, která vyústila v první gól – střelu Koníčka si srazil  obránce do vlastní sítě. Následovaly chvíle Kuby Eberleho, který proměnil svoji první šanci nekompromisní střelou a následně po Rosenbergově přihrávce se z otočky trefil podruhé. Další šance jsme samozřejmě spálili, hlavně Čabla s Koníčkem. Ve druhém poločase jsme začali nepochopitelně chybovat, po Reiterově faulu hosté prostřelili zeď a snížili, poté se hostující útočník trefil střelou k tyči a tři minuty před koncem bylo vyrovnáno. Oproti tomu naše šance jsme trestuhodně spálili, ale v závěrečných minutách jsme blevické sevřeli do kleští, za což jsme byli nakonec zaslouženě odměněni gólem v poslední vteřině, když trefil na zadní tyči po ukázkové Rosenbergově nahrávce Eberle, který tak zkompletoval hattrick.

Sestava: Zelený – Čabla (c), Eberle, Chvoj, Koníček, Reiter, Rosenberg, Sova

Branky: Koníček, Eberle 3x

RSC Čechie Slaný „D“ – FK Blevice 3:5 (2:0)

V zápase s dalším blevickým celkem jsme začali velice podobně trpělivou hrou směrem dopředu, která vedla ke dvěma gólům a spoustě dalších šancí. Na první gól nahrál Koníček za obranu Čablovi, který usměrnil balón mimo dosah brankáře. Druhý gól trefil dnešní kanonýr Eberle. Ve druhém poločase hosty držel hodně gólman a naše občasná neschopnost se trefit mezi tři tyče. Bohužel to byl naopak soupeř, který skóroval z protiútoků po našich chybách v rozehrávce. Takto vyrovnali na 2:2, vedení na naši stranu strhnul sólovým průnikem Koníček, ale poté jsme opět dvakrát inkasovali. Poslední branka přišla v závěru při naši power-play trefou přes celé hřiště.

Sestava: Zelený – Čabla (c), Eberle, Chvoj, Koníček, Reiter, Rosenberg, Sova

Branky: Čabla, Eberle, Koníček