Céčko bez bodu

Autor: , 2.12.2012

Ve třetím hracím dnu jsme si připsali pouze dvě prohry.

RSC Čechie Slaný – FT Nové Strašecí 1:4 (0:0)
Proti velmi silnému a opravdu velmi dobře hrajícímu favoritovi utkání jsme defacto neměli šanci, ač jsme
nastoupili v dosud nejsilnějším složení… Nové Strašecí bylo individuálně lepší, mělo více ze hry a neskutečně mnoho brankových příležitostí. My za celý zápas vystřelili pouze dvakrát na branku a k ničemu vážnějšímu se prakticky nedostali

… Dvacet minut jsme se úporně, avšak úspěšně bránili a za nulu vděčili především velmi dobře chytajícímu veteránovi Švábovi v naší brance. Deset minut před koncem ovšem i on po pěkné akci Nového Strašecí kapituloval a když poté Kuhn nešťastně tečoval střelu soupeře do protipohybu našeho gólmana, bylo prakticky rozhodnuto. Na zvrat jsme již neměli. Náš čestný úspěch zaznamenal Kokeš, ale v samotném závěru jsme při otevřené obraně ještě jednou inkasovali. Prohráli jsme 1:4. 

RSC Čechie Slaný – FC Krakovec 0:2 (0:2)
V druhém utkání byl soupeř nejen hratelný, ale zároveň slabý a neškodný… Bohužel jsme umřeli na střeleckou impotenci a neschopnost vstřelit branku. V úvodu jsme si nechali vstřelit dva hloupé, ušmudlané a zbytečné góly, na které jsme již bohužel nedokázali odpovědět… Celý druhý poločas jsme soupeře tlačili, ale vstřelit gól bylo nad naše síly. Když pak dostal v závěru zbytečnou červenou kartu Koníček a my v době, kdy jsme měli největší tlak museli hrát v oslabení, bylo defacto rozhodnuto… Ač v silném složení, nedokázali jsme dát branku slabšímu soupeři a prohráli tak 0:2.

Sestava: Šváb – Ševic (c), Šindler, Rosenberg, Kubík, Kvasnica, Koníček, Kuhn, Kokeš