TORZO C-TÝMU BOHUŽEL BEZ BODU…

Autor: , 17.12.2012

Při souběhu s A-týmem, který hrál ve stejný čas a v záplavě absencí a všemožných „předvánočních“ omluvenek nastoupil náš C-tým v neděli ve stochovské hale v zoufalém torzu hráčů, kteří mohli, chtěli a zbyli.

.. Tři veteráni – ostřílení zkušení borci Holub, Ševic a Šváb a tři junioři – Kejmar a Folda z U-18 a Girga z U-16 tak statečně, žel neúspěšně, hájili naše barvy ve dvou utkáních, která jsme obě prohráli, když na vině byla především absence dalších hráčů…
RSC Čechie Slaný C – TJ Slabce 0:4 (0:2)
Kvalitní soupeř nás celé utkání přehrával a my si defacto nevytvořili jedinou brankovou příležitost, když se hrálo víceméně na naší polovině. Šváb v naší brance nevěděl kam dřív skočit, ale bohužel na vše sám nestačil, byť mu několikrát vydatně pomohly tyče. V osmé minutě jsme inkasovali po školácké chybě, kdy se zapomněli vrátit útočníci a v posledních vteřinách první půle pak z trestného kopu hosté propálili naší tříčlennou zeď. V druhé polovině jsme byli ještě marnější a byť jsme oba góly soupeři víceméně darovali a servírovali na jejich kopačky, zaslouženě jsme prohráli 0:4.
RSC Čechie Slaný – Blevice 73 2:4 (1:2)
V druhém utkání jsme totálně zaspali začátek, vyrobili několik školáckých minel a i přes sérii zákroků našeho brankáře brzy dvakrát inkasovali. Pak jsme ale převzali otěže zápasu do svých rukou my, měli první šance a Folda v závěru první půle snížil na 1:2. Od úvodu druhé půle jsme byli lepší a Blevice tlačili. Několik brankových příležitostí jsme zahodili, ale pak vyrovnal výborný Kejmar a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy přidáme další branky, neboť unavené Blevice, hrající druhý zápas za sebou (byť s dvěma kompletními čtyřkami) byly zralé na ručník, my naopak při chuti, a jejich ojedinělou tutovku za stavu 2:2 bravurně lapil Šváb. Pak ale po našem marném dobývání branky hostů přišel brejk a z náhodné šance jsme po nedůslednosti našich obránců i gólmana Švába, když už zřejmě všichni tři viděli míč v autu, hloupě inkasovali od důrazného hostujícího útočníka – 2:3. Tento gól tři minuty před koncem nás zcela rozhodil a my vzápětí dostali do otevřené obrany další… Na víc jsme s pěti lidmi v poli již neměli sil. Prohráli jsme 2:4.
sestava: Šváb – Ševic (c), Holub, Folda, Kejmar, Girga