CÉČKO URVALO DALŠÍ TŘI BODY

Autor: , 12.2.2015

Pomalu, ale jistě sbírá po předešlých nepovedených kolech body naše druhá rezerva. V dalším hracím dnu dokázali naši mladíci ve stochovské hale přidat další výhru a cenné tři body, když dokázali porazit celek Blevic. Dlouho vzdorovali i favorizovanému Buštěhradu, ale nakonec se projevila zkušenost soupeře a především jsme byli bez brankářů, neboť Šváb si odpykával trest za červenou kartu a Zelený náhle onemocněl. Do branky tak museli hráči z pole – nejdřív dorostenec Polakovič a v druhém utkání univerzál Kokeš. O to víc je zisk tří bodů cenný.

FC Hornets Buštěhrad – R.S.C. Čechie Slaný „C“ 7 : 1 (0 : 1)

V utkání s jedním z předních celků tabulky jsme dlouho drželi bezbrankový stav a v samotném závěru první půle šli dokonce do vedení, když se trefil Chvoj. Ve 20.minutě však soupeř vyrovnal a ještě v té samé minutě šel do vedení, které vzápětí potvrdil další brankou a bylo defacto rozhodnuto. Ještě chvíli jsme se drželi, ale v poslední pětiminutovce si nechali v totálním rozkladu nasázet další čtyři branky a prohráli tak zbytečně vysoko.

Branky: Hrubý 3, Panáček 3, Terš I. – Chvoj.
Rozhodčí: Hovorka, Svoboda. ŽK: Terš M. (Buštěhrad). 60 diváků
Sestava: Polakovič – Šlajchrt ©, Kvasnica, Tyluš, Kokeš, Girga, J.Mrština, Vaňha, Chvoj

Blevice 73 – R.S.C. Čechie Slaný „C“ 2 : 4 (1 : 2)

Do druhého utkání šel do branky univerzál Kokeš, který v prvním utkání nechytal jen kvůli pozdnímu příjezdu a proti poměrně hratelnějšímu soupeři jsme se v 6.minutě ujali vedení, když skóroval mladý Mrština. Houževnatě hrající hráči Blevic dokázali sice v závěru srovnat, ale ještě před koncem poločasu nám vrátil vedení Tyluš. Hra proti blevickým je vždy nepříjemná a ač je soupeř pomalý a těžkopádný, jejich nakopávání na vysoké hráče v útoku nám vždy dělalo problémy. Ač jsme byli po celý zápas lepší, přesto jsme pět minut před koncem znovu inkasovali a rázem to bylo 2:2. S nerozhodným stavem se však nehodlal smířit kapitán Šlajchrt a dvě minuty před koncem vstřelil naši třetí branku. V poslední minutě zápasu pak potvrdil náš zisk tří bodů Tyluš, když upravil na konečných 4:2.

Branky: Schönfelder, Theiner – Tyluš 2, Mrština J., Šlajchrt.
Rozhodčí: Hradecký, Svoboda. ŽK: Horsica M. ml. – Kvasnica. 70 diváků.

Sestava: Kokeš – Šlajchrt ©, Kvasnica, Tyluš, Polakovič, Girga, J.Mrština, Vaňha, Chvoj

Tabulku a ostatní výsledky najdete zde