C-TÝM BOHUŽEL V PRVNÍ HRACÍM DNI BEZ BODŮ…

Autor: , 9.11.2015

Přes veškerou snahu naší druhé rezervy, která se sešla v poměrně slušné sestavě, pro nás vyšel první hrací den okresní soutěže II.třídy ve stochovské hale bodově naprázdno. Oba kladenští soupeři byli z kategorie těch lepších týmů, ale naše hra rozhodně nebyla špatná a zejména v druhém utkání byly body hodně blízko. Žel jsme doplatili na nezkušenost a občasné školácké chyby našich mladíků a jsme zatím bez bodů.

RSC Čechie Slaný „C“ – FC Brazil Kladno 1:6 (0:2)
Nováček soutěže je mladý ambiciózní tým, skvěle technicky vybavený a nás od začátku individuálně převyšoval. Hned v úvodu jsme po školácké chybě našich útočníků inkasovali a ač jsme se snažili držet se soupeřem krok, přehrával nás a gólman Šváb měl plné ruce práce. Na druhé straně jsme byli bezzubí a neškodní, nehráli svoji hru, zmatkovali a druhá branka v naší síti byla logickým vyústěním celé situace na hřišti. V druhé půli jsme podali lepší výkon, zejména v úvodu, kdy jsme dokázali snížit Dlugim, ale pak jsme vzápětí dostali při naší snaze o korigování výsledku dvě další branky do otevřené obrany, kdy se zapomínali vracet naši mladí útočníci a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Závěrečné nepochopitelné „vypuštění“ některých hráčů pak umožnilo vstřelit kladenským mladíkům ještě další dvě branky, byť jednu po evidentní ruce, což učinilo výsledek zbytečně krutý…

RSC Čechie Slaný „C“ – Ceresit Hvězda Kladno 1:2 (0:1)
Náš tradiční soupeř patří mezi nepříjemné týmy, tvořené vysokými a silnými hráči, proti nimž se nám nikdy nehraje dobře. V úvodu jsme přestáli tlak soupeře a Šváb v naší bráně nevěděl kam dřív, ale pak se hra vyrovnala a do šancí jsme se dostávali i my. Bohužel jsme opět první inkasovali, když v závěru první půl skončila nechytatelná dělovka v naší šibenici. I v druhém poločase byla hra vyrovnaná se šancemi na obou stranách, ale zatímco si o malinko aktivnější soupeř lámal zuby na naší kvalitní obraně a brankáři, my dokázali vyrovnat, když se technickou střelou prosadil ve 24.minutě dorostenec Girga. Bohužel jsme remízový stav nedokázali udržet a dvě minuty před koncem zápasu dostali druhý gól. Opět fatálně zaspali naši útočníci, kteří se nestihli vrátit. Z naší následné marné snahy o vyrovnání byl ještě desetimetrový kop ve prospěch kladenského celku. Ten náš brankář sice zneškodnil, ale na víc jsme se již nezmohli a faul v pokutovém území soupeře rozhodčí jako nedovolený neposoudili… Prohráli jsme 2:1.

RSC Čechie Slaný „C“: Šváb – Dlugi, Rosenberg, Kalík, Šlajchrt, Kvasnica, Koníček, Polakovič, Girga, Mrština