CÉČKO JEDE – TŘI VÝHRY A DEVĚT BODŮ

Autor: , 3.2.2017

Po změnách ve vedení našeho C-týmu se ukazuje, že to byl opravdu výborný tah manažera RSC Čechie Slaný Ing.Macáka angažovat do pozice hrajícího trenéra našeho odchovance a čechistického srdcaře Marka Kuhna. Po plném bodovém zisku v minulém kole přišly nejen další tři výhry, ale zlepšil se herní styl, stouplo sebevědomí a druhá rezerva už není „otloukánkem“ okresní soutěže II.třídy jako ještě nedávno. A nový hrající trenér na tom má lví podíl.

Fotka uživatele RSC Čechie Slaný - FUTSAL TEAM.

Mohlo být ještě lépe, kdybychom nehráli opět oněch šílených pět zápasů. Po výhrách nad týmy Bratronic a Krakovce jsme totiž zle trápili favority a s Velkou Bukovou prohráli defacto pouze kvůli únavě v druhé půli (navzdory tomu, že jsme střídali jedenáct hráčů do pole a dva brankáře), kdy jsme fyzicky odešli, s FK Stochov pak vlastní brankou… I tak je zisk devíti bodů skvělým počinem.

TJ Sokol Bratronice – RSC Čechie Slaný „C“ 1 : 7 (0 : 3)
Branky: Bláha – Řehák 2, Tomeš, Kvasnica, Náprstek, Tylšar, vlastní.
Rozhodčí: Čikara, Douda. 20 diváků.
Naše jednoznačná výhra, kdy jsme vrátili soupeři porážku z úvodního hracího dne. Bratronický Sokol nepředvedl téměř nic a my si s chutí zastříleli, když už defacto na konci prvního dějství byl zápas téměř rozhodnut.

HoChoDoNe Bratronice – RSC Čechie Slaný „C“ 3 : 8 (2 : 3)
Branky: Linc 2, Mošnička – Řehák 2, Kvasnica 2, Tylšar 2, Náprstek 2.
Rozhodčí: Čikara, Douda. ŽK: Žák (HoChoDoNe). 30 diváků.
Druhý bratronický tým, předposlední celek tabulky s pouhými čtyřmi body, nás nečekaně trápil. Už v první minutě nám vstřelil branku a když jsme kontrovali, šel opět do vedení. Ještě v první půli jsme po změně taktiky a přeskupení našich řad nejen vyrovnali, ale také otočili a druhá půle už byla téměř exhibicí a my vsítili do soupeřovy sítě pět branek.

RSC Čechie Slaný „C“ – FK Krakovec 3 : 1 (0 : 0)
Branky: Řehák 2, Náprstek – Šimůnek.
Rozhodčí: Douda, Svoboda. 50 diváků.
Po bezbrankové půli jsme v urputném přímém boji o osmou příčku tabulky udolali nepříjemný tým FK Krakovec. Hlavní zásluhu na tom dva naši výborně hrající dorostenci Řehák a Náprstek, kteří v druhém poločase zařídili všechny tři branky.

RSC Čechie Slaný „C“ – FC Velká Buková 3 : 8 (3 : 3)
Branky: Řehák, Kvasnica, Náprstek – Daniš 5, Herink, Polánek, Panc.
Rozhodčí: Pejša T., Laštovička. ŽK: Matějovský M. (V. Buková). 40 diváků.
Celou první půli jsme velkého favorita trápili a byli lepším týmem – bohužel jsme vždy po fatálních chybách, pramenících ze zjevné celkové únavy po třech náročných utkáních, nechali soupeře korigovat. V samotném závěru první půle nedal Řehák desetimetrový kop, na začátku druhého dějství jsme inkasovali a když jsme dostali krátce nato pátý gól, postupně jsme zcela odpadli a už nebyli schopni s výsledkem něco udělat. Za rozhodlého stavu šetřil trenér hlavní opory a skóre tak bohužel po smolných gólech, když vše hrálo do karet soupeři, nelichotivě narostlo – defacto nás porazil nejlepší střelec soutěže. Dal nám pět branek… Škoda druhé půle, ta první byla skvělá.

FC Stochov – RSC Čechie Slaný „C“ 2 : 1 (2 : 0)
Branky: Soukup, vlastní – Řehák.
Rozhodčí: Říha, Pejša T. ŽK: Douda – Kalík, Řehák. 100 diváků.
Celek FC Stochov hraje velmi pohledný futsal a je vždy těžkým soupeřem. Nám však tento styl vyhovuje a tak jsme dokázali s favoritem i v našem pátém utkání držet krok. Bohužel jsme nezvládli začátek, kdy nejprve daroval Stochovu první gól špatným výhozem jinak výborně chytající dorostenec Kolář, aby si pak Giňo nešťastně vstřelil vlastní branku. I když jsme od této chvíle hráli naprosto skvěle a soupeři už prakticky nic vážnějšího nedovolili, dokázali jsme dát pouze jednu branku, když se trefil kanonýr Řehák. A protože za faul brankáře domácího týmu při našem brejku, kdy mimo pokutové území likvidačně zkosil našeho útočníka, dostal stochovský hráč pouze žlutou kartu (rozhodčí se asi báli pohněvat si početný fanklub domácích) a my další šance neproměnili, odešli jsme z utkání s těsnou prohrou 2:1.

Sestava RSC Čechie Slaný „C“:
Kolář, Šváb – Kuhn, Tomeš, Rosenberg, Kvasnica, Náprstek, Řehák, Tylšar, Chrapo, Giňo, Mansfeld, Kalík

Další výsledky a tabulky jsou pak přímým odkazem zde a dozvíte se také, že náš dorostenec Zdeněk Řehák je se svými 21 zásahy třetí v tabulce střelců