CÉČKO VÁLÍ A PO DVOU VÝHRÁCH JE TŘETÍ

Autor: , 13.12.2017
A to jen díky horšímu skóre 😉 Práce našeho mladého hrajícího trenéra Kuhna nese svoje ovoce a druhá rezerva Čechie se po dvou výhrách posunula v tabulce okresní soutěže II.třídy na třetí místo, což je skvělý úspěch a to tím spíš, když vezmeme v potaz, že v posledních sezónách spíše bodově paběrkovala 🙂 V této sezóně se našim mladíkům ovšem nadmíru daří a první prosincovou neděli jsme ve stochovské hale nejprve porazili silný tým Ceresit Hvězda Kladno 5:3, abychom poté rozstříleli celek FK Borussia Hrdlív 11:1. A co nás ještě víc těší, v obou utkáních jsme jednoznačně dominovali ;-)Statistiky a krátký komentář k zápasům od našeho trenéra najdete níže.
25299674_10155945062956489_5461714085357851603_o
Ceresit Hvězda Kladno – RSC Čechie Slaný „C“ 3 : 5 (2 : 3)
V utkání s kladenským Ceresitem jsme neproměňovali naše vyložené šance (5x jsme trefili tyč) a ač jsme kopali tři desítky, ani jednu jsme nedali. Navíc jsme inkasovali tři góly z brejků… Kladenští pouze jednou v utkání vedli a to za stavu 2:1, nicméně přes to všechno jsme po vítězné první půli dokázali silný kladenský celek porazit a zápas byl až na pár okamžiků defacto celý v naší režii.
Branky: Krovoza 2, Skalník – Kroutil 2, Hrůnek 2, Volgner.
Rozhodčí: Svoboda, Bázler. 20 diváků.
FK Borussia Hrdlív – RSC Čechie Slaný „C“ 1 : 11 (1 : 4)V zápase s Hrdlívem jsme rychle vedli a postupně přidávali gól za gólem. Utkání mělo jednoznačný průběh a soupeř na nás nestačil. Zaslouženě prohrál dvouciferně. Mrzí nás jen inkasovaná branka, která jde jednoznačně na vrub brankáře Moravce. V utkání si zachytal i náhradník Kolář, který udržel čisté konto.
Branky: Hrubý – Kroutil 4, Hrůnek 3, Řehák, Volgner, Tylšar, Kuhn.
Rozhodčí: Bázler, Pejša J. ŽK: Volgner (Čechie „C“). 30 diváků.

Sestava: Moravec, Kolář – Dlugi, Šlajchrt – Řehák, Volgner, Tylšar, Hrůnek, Rezek, Kuhn – Kroutil, Kvasnica

Další výsledky a tabulku, na kterou se velmi dobře dívá, najdete zde