C-TÝM OPĚT DVAKRÁT VÍTĚZNĚ A ZNOVU VEDE SOUTĚŽ

Autor: , 1.3.2018

Minulý víkend se představila v dalších dvou utkáních nejnižší okresní soutěže naše druhá rezerva a opět si vedla výborně. Z důvodů zranění a dalších absencí několika stabilních hráčů „céčka“ bylo potřeba tým doplnit a posílit, tím spíš, když čekal naše hráče jeden ze soupeřů z kategorie těžších. Trenér Kuhn si půjčil z prvního týmu zkušenou dvojici Průcha a Mrština a takto víc než kvalitně doplněný tým nezaváhal a dvakrát zvítězil. A protože vedoucí Velká Buková své jedno utkání prohrála, náš C-tým nejen, že soutěž vede, ale má čtyři zápasy do konce tříbodový náskok. Více o zápasech níže.

28471192_10156161119131489_6310900530562942346_n

RSC Čechie Slaný „C“ – Ceresit Hvězda Kladno 4 : 2 (2 : 2)
Branky: Kroutil 2, Mrština, Průcha – Nejedlý, Krovoza.
Rozhodčí: Laštovička, Bázler. 50 diváků.
V přímém souboji o první místo v tabulce jsme se utkali s kladenským Ceresitem. Úvod utkání se nám vůbec nepovedl a rychle jsme prohrávali 0:2. Většinu zápasu jsme měli míč na svých kopačkách, což se projevilo v soupeřově brzkém 4. faulu, po kterém proměnil Kroutil desetimetrový kop. Stejný hráč dokázal do poločasu vyrovnat. V druhém poločase jsme měli opět převahu, kterou jsme přeměnili v třetí gól v síti soupeře. Záhy zvýšil Průcha na 4:2 a zápas jsme již dovedli do vítězného konce.

RSC Čechie Slaný „C“ – FK Borussia Hrdlív 6 : 4 (6 : 1)
Branky: Mrština 3, Kroutil 2, Tylšar – Hrubý, matušů, Danda, Stejskal L.
Rozhodčí: Douda, Pejša T. ŽK: Stejskal L. (Hrdlív). 40 diváků.
V druhém zápase s Borussií Hrdlív jsme rychle vedli a do poločasu vedli 6:1. Do druhého poločasu nastoupili hráči širšího kádru. Po heroickém výkonu z prvního poločasu, jsme v tomto zápase polevili v koncetraci, přesto jsme zápas dovedli do vítězného konce s výsledkem 6:4

Sestava: Moravec, Kolář – Dlugi, Mrština – Kvasnica, Kuhn, Náprstek, Průcha – Kroutil, Tylšar, Chrapo

Ostatní výsledky a tabulka odkazem zde.