DÉČKO: BEZ GÓLŮ SE NEVYHRÁVÁ

Autor: , 16.3.2010

Naše rezerva ve svých třech posledních zápasech nevstřelila ani jednu branku a nezískala ani jeden bod.Krátký komentář přínášíme níže.

Sokol Dobřichovice – RSC Čechie Slaný „D“ 4:0 (1:0)

RSC Čechie Slaný „D“ -1.FC Vraný 0:2 (0:1)

RSC Čechie Slaný „D“ – FC Stochov 0:1 (0:0)

Sestava: Zelený – Čabla (c), Dlugi, Folda, Chvoj, Kalík, Kuhn, Šlajchrt

Komentář: V prvním utkání měly Dobřichovice zpočátku výrazně navrch, rychlými narážečkami se dostávaly do dobrých příležitostí, ale nedokázaly je zužitkovat. Po tomto úvodním náporu jsme se několikrát osmělili i my, ale své akce jsme bohužel nedokázali dotáhnout do konce a tak přišel trest v podobě první branky v naší síti. Domácí po celý zbytek zápasu hráli s chutí a svou aktivní obranou eliminovali naší hru směrem dopředu, ve druhé půli přidali další tři branky a mnoha dalším zabránil dneska výborně chytající Zelený.

S Vraným jsme odehráli vyrovnanou partii, několikrát dostali soupeře pod silný tlak, vytvořili si i jasné příležitosti, ale doplatili na svou střeleckou nemohoucnost. Minimálně remízu jsme si odnést mohli. Druhá branka padla v naší závěrečné  power-play přes celé hřiště.

FC Stochov je papírově silným soupeřem, ale nesešel se v početné sestavě a v zápase jsme rozhodně měli na vítězství. Bohužel nás opět zradila koncovka, vyvrcholením všeho byla situace z druhé půle za stavu 0:0, kdy tři naši hráči postupovali sami na gólmana a přesto neskórovali. Nedáš – dostaneš a tak tento zápas rozhodla jediná branka, kterou vsítil osamocený obránce po náběhu, který jsme nedokázali zachytit.