PREMIÉROVÁ VÝHRA DOROSTU V 1.LIZE – UŽ NEJSME POSLEDNÍ

Autor: , 19.1.2014

Konečně se naši mladíci v 1.lize juniorů kategorie U-16 dočkali své první výhry, když uplynulou neděli zvítězili na patém turnaji soutěže nad celkem Balticflory Teplice, což díky našemu lepšímu skóre stačilo k tomu, aby opustili poslední příčku tabulky. Na tom nic nezměnila ani drtivá porážka od týmu Olympiku Mělník, který je ovšem opravdu někde úplně jinde a nejen našim hráčům to připadá, jak by hrál futsal z jiné planety.

Balticflora Teplice – RSC Čechie Slaný 1:2 (0:2)

V důležitém utkání o dno ligové tabulky rozhodl první poločas, kdy jsme byli lepší a především se dokázali gólově prosadit. Hráči přesně plnili pokyny a technický Rezek připravil krásnou akci pro Vaňhu – 0:1 a následně pro Petera – 0:2. Mohli jsme dát i další branky, ale ostatní šance zůstaly nevyužity. V závěru prvního dějství jsme se nechali zbytečně ukolébat výsledkem a vyklidili pole, což se nám v druhém poločasu málem stalo osudným. Soupeř nás zatlačil a my jen díky skvělému Erbsovi drželi čisté konto. Slabší chvilku si však vybral po střele zdálky i náš brankář a Teplice snížili na 1:2. Poté zazvonily na obou stranách tyč a břevno a závěrečný tlak domácích byl místy drtivý, ale my se dokázali ubránit a oplatili tak Balticfloře stejnou měrou minulou porážku. Zvítězili jsme 2:1.

Branky: Vaňha, Peter

Olympik Mělnik – RSC Čechie Slaný 15:0 (7:0)

Proti favoritovi celé soutěže se prakticky nedá hrát a my mu dokázali vzdorovat pouhých několik minut než jsme poprvé inkasovali. Když soupeř přidal další branky, zcela jsme se sesypali… Přes snahu a bojovnost to prostě nešlo a Mělník nás převyšoval úplně ve všem. Již po první půli bylo hotovo a bylo jen otázkou, kolik branek inkasujeme… Bohužel jsme nedokázali vstřelit ani čestný úspěch, ač několik šancí bylo, minimálně ta Rezkova… Výsledné skóre pak hovoří za vše…

Sestava: Erbs – Rezek (c), Girga , Krym, Peter, Vaňha, Šnobl, Ryčl

Více info, další výsledky a tabulka je zde: