LETNÍ ZMĚNY V KÁDRU

Autor: , 25.9.2013

Už jen 14 dní zbývá do prvního utkání v KP a tak jsme se i my rozhodli, že vás budeme informovat o letních změnách na soupiskách. Celkově by se dalo říci, že tým spíše posílil než opačně. A koho budete tedy moci tuto sezónu potkávat na palubovce?

Již během loňské sezóny prosákly informace o ukončení aktivní kariéry „špílmachra“ našeho týmu Luboše Bůžka. Ale Luboš je veliký bojovník a i přes vleklé zdravotní problémy se rozhodl v kariéře pokračovat minimálně další rok. Další dobrou zprávu je udržení dvou opor, které u nás v loňském ročníku hostovaly z ligového Kladna – jedná se o brankářskou jedničku Petra Vošmika a útočník Davida Hlavu. Oba dva získali od Kladna svolení hostování v našem klubu opět do konce sezóny. Poslední staronová tvář v našich barvách bude navrátilec z prvoligového Benaga, Petr Kozák. Na druhé straně je pouze jediný odchod z našeho týmu, a to juniora Tomáše Kubíka, které zkouší štěstí v ligovém Kladnu. Touto cestou bychom chtěli Tomášovi popřát, aby se mu dařilo a stal se oporou Kladna.

Jak by mohl tedy vypadat naše soupiska na utkání:

Vošmík, Zelený – Kvapil, Chadima, Průcha, Jiránek, Kozák, Zelenka, Bůžek, Hora, Švásta, Hlava

V záloze jsou pak další hráči: Šváb – Urban, Hartman, Chvoj, Šindler, Tomeš, Žák, Kejmar, Koníček, Girga

A nemělo by to být vše! V čechistických tamtamech se povídá, že by do klubu měla přijít ještě jedna posila do útoku, ovšem kdo to bude, si zatím necháme pro sebe. Ale pokud vše vyjde, tak by to byla přestupová bomba.