FUTSALOVÁ SEZÓNA 2013-2014 ZAČÍNÁ

Autor: , 4.10.2013

Je to tu, vážení sportovní příznivci. Jako první do mistrovských utkání nastoupí A-tým, který v prvním kole krajského přeboru hostí nováčka soutěže SK Slatinu, jejíž dres obléká i bývalý čechista Kamil Klempt. Spolu se Slatinou vstoupíme do soutěže jako poslední týmu v kraji, protože naše utkání začíná v NEDĚLI 6.10.1013 od 20:00 hodin.

Kdo by se mohl objevit na palubovce, nám objasnil trenér A-týmu Pavel Žák: „O sestavě mám jasno, bude jen záležet kdo začne a kdo bude na střídačce, ale to rozhodnu až těsně před zápasem.“ A koho tedy můžeme v neděli očekávat? V brance se představí jednička týmu Vošmík a do pole poté budou připraveni: Kvapil, Bůžek, Chadima, Průcha, Kozák, Hora, Švásta, Hlava, Zelenka. Mimo hru je Jiránek, který laboruje se zdravotními problémy. Velikým překvapením je i přítomnost Luboše Bůžka, který jen den před utkáním opouští život svobodného mládence a stává se rodiným typem Ale jeho čechistické srdíčko mu nedovolí chybět na prvním utkání. Trenér Žák nám také sdělil, že se můžeme těšit na jednoho nového hráče, jenž k nám přišel na poslední chvíli na hostování a měl by posílit náši střeleckou potenci. Kdo to však bude, nám sdělit nechtěl. Nechme se tedy překvapit. Utkání bude rozhodovat dvojice Smreček-Laštovička.

PŘIJĎTE NÁS POVZBUDIT A PODÍVAT SE – NEDĚLE 6.10.2013 od 20:00 HODIN – HALA BIOS SLANÝ.

Těšíme se na viděnou

Fotka: FUTSALOVÁ SEZÓNA 2013-2014 ZAČÍNÁ ;-)
Je to tu, vážení sportovní příznivci. Jako první do mistrovských utkání nastoupí A-tým, který v prvník kole krajského přeboru hostí nováčka soutěže SK Slatinu, jejíž dres obléká i bývalý čechista Kamil Klempt. Spolu se Slatinou vstoupíme do soutěže jako poslední týmu v kraji, protože naše utkání začíná v NEDĚLI 6.10.1013 od 20:00 hodin. Kdo by se mohl objevit na palubovce, nám objasnil trenér A-týmu Pavel Žák: "O sestavě mám jasno, bude jen záležet kdo začne a kdo bude na střídačce, ale to rozhodnu až těsně před zápasem." A koho tedy můžeme v neděli očekávat? V brance se představí jednička týmu Vošmík a do pole poté budou připraveni: Kvapil, Bůžek, Chadima, Průcha, Kozák, Hora, Švásta, Hlava, Zelenka. Mimo hru je Jiránek, který laboruje se zdravotními problémy. Velikým překvapením je i přítomnost Luboše Bůžka, který jen den před utkáním opouští život svobodného mládence a stává se rodiným typem :-) Ale jeho čechistické srdíčko mu nedovolí chybět na prvním utkání. Trenér Žák nám také sdělil, že se můžeme těšit na jednoho nového hráče, jenž k nám přišel na poslední chvíli na hostování a měl by posílit náši střeleckou potenci. Kdo to však bude, nám sdělit nechtěl. Nechme se tedy překvapit. Utkání bude rozhodovat dvojice Smreček-Laštovička. PŘIJĎTE NÁS POVZBUDIT A PODÍVAT SE - NEDĚLE 6.10.2013 od 20:00 HODIN - HALA BIOS SLANÝ. Těšíme se na viděnou ;-)