SEZNAMTE SE – VYCHÁZEJÍCÍ HVĚZDY RSC ČECHIE SLANÝ

Autor: , 13.2.2017

Naše práce s mládeží nám už léta nese ovoce a nejinak tomu je i v současnosti, byť se okruh dorostenců bohužel v posledních letech poněkud zúžil. Rádi bychom vám představili tři jména, která nám v poslední době dělají radost největší.

Fotka uživatele RSC Čechie Slaný - FUTSAL TEAM.

Osmnáctiletý Radek Náprstek (vlevo) už krátce po svém příchodu do našeho klubu naskočil do druhé rezervy a svojí skvělou technikou motal hlavy hráčům okresní soutěže. Poté, co nastoupil v B-týmu dostal okamžitě pozvánku do prvního mužstva a počínal si velmi zkušeně. V posledním utkání proti Mělníku byl jedním z nejlepších hráčů a vstřelil svoji divizní premiéru.

Šestnáctiletý Martin Kolář (uprostřed) je velkým příslibem naší brankářské školy. Nikdy nechytal fotbal, s futsalem začal až ve 14 letech, ale lepší se trénink od tréninku a tak dostal důvěru mezi tyčemi v naší druhé rezervě, nejprve jako náhradník, aby od začátku roku začal nastupovat pravidelně. Už ve svém druhém utkání v dospělé kategorii vychytal svojí první nulu.

Sedmnáctiletý Zdeněk Řehák (vpravo) je náš klenot, který se už v minulých letech otrkal mezi dospělými, když pravidelně nastupoval nejen za C-tým, ale již v minulém ročníku si zahrál vyšší soutěže (okresní přebor i divizi). V této sezóně se mu daří ještě lépe, je třetím nejlepším střelcem okresní soutěže, kde dal už 21 branek, a střílet góly začal už v Divizi A. Trefil se už proti Turnovu, naposledy proti Mělníku dával další dvě branky. Nebylo dosud v této sezóně snad žádné utkání, kde by herně nebo střelecky nezářil.