Archiv Březen, 2010

SEZÓNU KONČÍME V LIBERCI

Autor: , 26.3.2010

Poslední zápas sehrajeme v pátek od 20:00 v Liberci proti Slavii TU, poslednímu týmu II. ligy – západ. V tomto zápase již jde „pouze“ o čest, postavení obou týmů se změnit nemůže. Zápas bude vysílán přímým přenosem na internetu zde.

POSLEDNÍ DUELY CÉČKA

Autor: , 26.3.2010

Stejný víkend jako náš hlavní celek zakončuje svoji sezónu i druhá rezerva. Poslední dva zápasy sehraje ve slánské hale BIOS v sobotu od 11:20 proti 1. FK Kročehlavy a od 13:05 proti AFC Celtic Kladno „B“. Ještě pořád může nastat nepříznivá situace, která by náš celek poslala do II. třídy, pro jistotu musíme buď vyhrát […]

RSC ČECHIE SLANÝ – K-PEDROS TÁBOR CF 2:3 (0:0)

Autor: , 20.3.2010

Zápas o bytí a nebytí ve druhé lize jsme bohužel přes herní převahu a množství šancí  nezvládli a tak skončíme na jedné ze tří sestupových příček. O tom na jaké konkrétně se rozhodne v posledním kole, nejpravděpodobněji však na 11., neboť ze vzájemných zápasů s Teplicemi máme horší bilanci. Celou situaci můžete shlédnout v tabulce […]

OSLABENÉ BÉČKO S PLNÝM POČTEM BODŮ!

Autor: , 20.3.2010

Vedoucímu „B“ týmu se sešlo velké množství omluvenek a tak jedinými standardními hráči naší rezervy byli Matoušek a brankář Zelený, ke kterým se v poli přidal navrátivší se gólman Kudrna a trojice hráčů céčka – Cimrman, Rosenberg a Ševic. Tato pětice hrála dva zápasy proti sobě, Matoušek s Kudrnou neslezli z hřiště celých 60 minut […]

ČECHII ČEKÁ ROZHODUJÍCÍ DUEL

Autor: , 18.3.2010

Čechie hraje v pátek od 21:00 v SH Kladno s celkem K-Pedros Tábor a tento duel je. jak již jsme naznačili v příspěvku o sestupové matematice, rozhodující z hlediska dalšího vývvoje na spodních příčkách II. ligy- Západ.

CÉČKO SE TŘEMI BODY

Autor: , 18.3.2010

V okresní soutěží I. třídy nastoupila naše posílená rezerva k předposlednímu hracímu dni a ze dvou zápasů nejdříve bohužel neudržela vedení proti Slavoji Kladni a následně si s chutí zastřílela do branky Slatiny. Přinášíme reportáže Kuby Macáka, v tabulce jsme na 10. místě, pro jistou záchranu stačí uhrát remízu v posledním kole s rezervou Celticu […]

SK INDOSS PLZEŇ – RSC ČECHIE SLANÝ 8:2 (2:1)

Autor: , 18.3.2010

V utkání s lídrem tabulky jsme první poločas hráli vyrovnanou partii, ve druhém jsme bohužel rychle třikrát inkasovali a zápas byl rozhodnut. V tabulce nás dle očekávání předskočil Tábor, rozhodující utkání tak sehrajeme v pátek 19.3. na Kladně. Přinášíme vám reprotáž Kuby Macáka.

SESTUPOVÁ MATEMATIKA II

Autor: , 16.3.2010

V tomto článku bych vám rád přiblížil týmy a jejich souboj na spodku tabulky, kterého se bohužel účastníme i my. Na tři sestupová místa je stále pět adeptů, byť šance Slavie TU Liberec jsou již mizivé.

DÉČKO: BEZ GÓLŮ SE NEVYHRÁVÁ

Autor: , 16.3.2010

Naše rezerva ve svých třech posledních zápasech nevstřelila ani jednu branku a nezískala ani jeden bod.Krátký komentář přínášíme níže.

ČECHIE JEDE DO PLZNĚ

Autor: , 11.3.2010

V neděli 14.3. ráno od 10:00 bude Čechie hrát v hale na plzeňských Borech velice těžké utkání proti domácímu Indossu Plzeň. Situaci okolo záchrany jsme vám přiblížili, po tomto víkendu budeme všichni samozřejmě vědět více.