Archiv Listopad, 2019

V NEDĚLI DOMÁCÍ UTKÁNÍ DIVIZE A ⚽️ HOSTÍME REZERVU SK OLYMPIK MĚLNÍK

Autor: , 29.11.2019

V tradiční čas na tradičním místě a po měsíci konečně doma, kdy hostíme velmi silného soupeře. Přesto budeme doufat v nějaký ten bodík a těšit se na vaši podporu 😉 NEDĚLE 1.12. od 11 HODIN – HALA BIOS SLANÝ ⚽️

O BODY JSME PŘIŠLI V ZÁVĚR – TĚSNÁ PROHRA V ČESKÉ LÍPĚ…

Autor: , 28.11.2019

Na palubovce České Lípy jsme měli k bodům hodně blízko a po většinu zápasu jsme vedli. Oficiální report z webu soutěže píše, že nás v druhé půli potopil velký počet faulů. Škoda, že fauly viděli tak jednoznačně pouze sudí utkání. Náš mladý tým podal velmi dobrý výkon, za který se (na rozdíl od některých jiných […]

DALŠÍ DEBAKL S JEDNÍM Z VEDOUCÍCH TÝMŮ…

Autor: , 22.11.2019

V 5.kole Divize A jsme bohužel naprosto nestačili na tým FC Slatina 2006 a na jeho palubovce prohráli vysoko rozdílem 15 branek… Více info v reportu z ofko webu soutěž a pozápasových statistikách níže.

PO TĚSNÉ PROHŘE Z KOLÍNA BEZ BODŮ…

Autor: , 14.11.2019

Ani ve 4.kole Divize A jsme bohužel nedokázali bodovat, byť ani tentokrát (stejně jako v prvních dvou kolech) jsme k tomu neměli daleko a utkání vypadalo dlouho slibně. Nakonec jsme prohráli jednobrankovým rozdílem 6:5. Více o utkání najdete v oficiálním reportu z webu soutěže a zápasových statistikách.

ČERNÝ DEN KLUBU… DOMÁCÍ POTUPNÝ DEBAKL S PERNŠTEJNEM…

Autor: , 11.11.2019

Jsou zápasy, na které byste nejraději zapomněli… Utkání 3.kola Divize A rozhodně patří mezi ně. Naše sestava sice byla značně nekompletní a okleštěná, ale patnáct branek v naší síti je jednou z nejvyšších proher v historii klubu… Více níže ve statistikách a oficiálním reportu z webu soutěže.

Z KADANĚ S TĚSNOU PORÁŽKOU A BEZ BODŮ…

Autor: , 1.11.2019

V 2.kole Divize A jsme zajížděli na palubovku týmu FC Betis Kadaň a bohužel jsme zde utrpěli porážku, která o to víc, mrzí, že byla nejnižším možným rozdílem. Po nerozhodném poločasu jsme v druhé půli inkasovali a již nedokázali gólově odpovědět… Více se dozvíte z oficiálního reportu z webu soutěže níže a pozápasových statistik.