PRVNÍ DOMÁCÍ ZÁPAS ČECHIE!

Autor: , 15.10.2010

Náš celek se po dvou porážkách ve venkovních zápasech v Hradci Králové a Liberci představí poprvé na domácí palubovce. Soupeřem bude silný celek Andy Liberec, který v loňské sezóně skončil na pátém místě II. ligy – Západ, v předchozích dvou letech skončil třetí a čtvrtý. Zápas začíná v kladenské sportovní hale v pátek 15.10. v 19:00.

Andy má za sebou v letošní sezóně za sebou venkovní porážku 5:7 s FC Arsenalem Benešov  a vysokou domácí výhru nad nováčkem z Kadaně v poměru 9:2. V loňksé sezóně jsme ve vzájemných zápasech dvakrát prohráli, nejdříve v domácím zápase 6:9 a poté v Liberci 5:7.  Celkově máme za sebou čtyři vzájemné zápasy s výsledky 1-0-3 a nelichotivým skóre 19:36. Statistika tedy nehovoří pro nás, ale míč je kulatý a každý zápas začíná 0:0. I vzhledem k dosavadním výsledkům by bylo pro nás dobré soupeře o nějaký ten bod obrat.

Nominovaná sestava vypadá následujícně: Cílek, Jochman – Blanda, Hafenrichter, Chvoj, Jiránek, Klempt, Kozák, Landvojtovič, Muláček. Trenér Chadime nenominoval svoji osobu z důvodu zranění.

Všichni jste srdečně zváni!